Connect with us

Fake Harvard

ПИК: Ние си гласуваме, шарлатаните си преподреждат резултата и ни мислят за безпаметни идиоти

Published

on

Колко е унизително, че в момента всички тръпнем и очакваме загубилите изборите да изльчат правителство и кандидат-премиер. Колко е унизително, че най-силно тръпнат победителите в изборите, пише ПИК.

Дежурните всезнайковци от телевизионните студиа по команда опитват да ни убедят, че ГЕРБ гениално са поставили ПП/ДБ „до стената“.

Само че как те поставят „до стената“, ако ти харижат правото да излъчиш кабинет? И то при положение че си се провалил на вота. Ако последователно и системно ухажваш онези, които довчера си обвинявал в разграждане на държавността, съсипване на хазната, полицейски терор, комисионерстване?

Това ще да е някаква много особена, много джендьрска форма на надиграване.

Тьпо е, че шарлатанията се врьща на власт (дори само хипотетично!) със съдействието и по молба

на Бойко Борисов, а председателят на Народното събрание Росен Бъчваров открито лобира

престьпникьт Асен Василев да стане финансов министьр.

Никакъв „национален консенсус“ не може да оправдае това безобразие, което граничи със съучастие в углавни деяния.

Сметката ще бъде платена на следващите избори, макар че очевидно нищо не зависи от нашия глас – ние си гласуваме, те си преподреждат резултата, както им е удобно. И както наредят колониалните господари от посолството.

P. S. А забравихте ли, че почитаемата госпожа Десислава Атанасова на 26 април (преди 5 дни) постави ултиматум на ПП/ДБ да представят състав на Министерски съвет ДО НЕДЕЛЯ? Иначе се зарече, че те ще излъчат правителство в преговори с другите партии.

Днес е понеделник…Просто една от поредните лъжи – разчитат, че сме безпаметни идиоти.

Най-четени