Connect with us

Нюзрум

Сценарист и депутат на Слави заговори за Руди Гела, прошка и к*сопишков

Published

on

В последно време станахме свидетели как лидери на парламентарно представени партии си прощават, за да има правителство. От партията на Слави Трифонов не са на „stand by“ за влизане в управленска коалиция, предава БЛИЦ.

Като сценарист с дълъг опит, а сега депутат – Филип Станев заяви в репортерското риалити Патарински live, че от „Има такъв народ“ дават прошка на всички, които мислеха, че правителство на малцинството е „екзотична идея“ или „котка в чувал.

За него, ако още с първите протести през 2020 година се беше направило правителство, нямаше да има разделителни линии в обществото.

Нямаме нужда от клишета в парламента –  партии на промяна, на статукво, на протеста. Идеята винаги е била да има редовно правителство и стабилност, допълни още той.

Освен хора, които ще съблюдават за „гражданския контрол“ в парламента. Депутатите – сценаристи обръщат внимание и на всички „стари болести“ в пленарна зала.

Още при словестния сблъсък между Манол Пейков и Костадин Костадинов си е проличало липсата на възпитание. Като грозна проява определи Филип Станев нападките „утайка“ и „късопишков“ между двамата.

По „извинението“ на странния депутат от ПП – ДБ, това е човек, който пише късо. Въпреки че назова Коцето от Възраждане. 

Интересно е какво ще ви отговори изкуственият интелект, ако го запитаме за „късопишков“ – няма нищо полово, убеждава ни депутатът от Има такъв народ.

Поисканият от главния прокурор Иван Гешев имунитет на Радостин Василев, който в аудио запис принуждава Христинка Иванова да напусне партията и да премине с него в Продължаваме промяната. Получава отказ. 

Отцепниците от ИТН избраха друг политически път, водени от Василев, освен споменатата Христинка.

След цялата тази неприятна ситуация Филип Станев и ИТН се сдобиха с верен приятел в лицето на Христинка, която искаше да си остане на село, вместо да прави предателство спрямо Слави Трифонов и партията, която я направи депутат. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени