Connect with us

Timeline

Последен шанс за ПП-ДБ! Колкото и да ритат, най-подготвените кадри са в ГЕРБ

Published

on

Явор Дачков

Борисов отнесе „Промяната“ на живо по телевизията. ПП-ДБ просто трябва да влязат в директна коалиция с ГЕРБ, за да извлекат поне някаква полза от това самоунижение. Другото би било пълна глупост от тяхна страна. Те вече са със свалени гащи и изглеждат като ученици от соца, хванати да пушат в междучасието.

ГЕРБ им изнесоха урок по политика, а от срещата стана ясно, че Асен Василев е точно толкова умен и компетентен, колкото и Кирил Петков. Ако има някой със здрав разум в ПП-ДБ трябва да им даде съвет моментално да влязат в официална коалиция с Борисов и да искат равнопоставено представяне в изпълнителната власт, защото това е последният им шанс. Следващият път ще говорят с него от позицията на трета, че и четвърта политическа сила.

Евгени Петров

Значи правилно тази сутрин се питах дали ще предават цялата лидерска среща по телевизора, но си признавам, че не бях голям оптимист. А то било заради шербета. А ако пък постигнат и обща програма, и Господ няма да може да обясни защо вторите няма да подкрепят кабинет на първите.

Ама щели да изперат имиджа на ГЕРБ. Че то същото важи и за ПП… Огледални са проблемите и с твърдите ядра на електоратите. Както е тръгнало ще направят общо одобрено правителство, а останалите ще бъдат в опозиция. С чий мандат е въпрос на емоция.

А Каримански пак не се е обръснал…

Елена Станкова

Борисов подкрепи ли ПП-ДБ, под каквато и да е форма, това ще е пагубно за държавата! Колкото и да ритат, най-подготвените кадри са в ГЕРБ, ДПС и БСП! Ако нещо няма алтернатива, то си остава единственото!

И треньорите много искат да правят смени и дълбоко да си ротират съставите, ама нямат равностойни играчи!

С резервите не става!

Асен Димитров

За пръв път от началото на след десетоноемврийския период БСП не е на масата за вземане решения на държавното управление, като значим политически фактор.

Няма вече обществена група, която се нуждае от защита от лява формация или липсва лява формация, която да отговаря на очкванията на тази част от обществото?

Отговорът е кратък и ясен! В БСП имаше среда, подходяща за унищожителните резултати от ръководството на Корнелия Нинова.

Какво следва и какъв обрат може да се очаква от настъпилата ситуация? Никакъв!

Най-четени