Connect with us

Нюзрум

Шефът на СОС с шокиращи данни за кметове на ДеБъ

Published

on

„Брой проектирани нови детски градини в управлявани от кметове на „Демократична България“ райони: „Слатина“, „Оборище“, „Красно село“ – 0. Нула е общият резултат, уви. Същият „впечатляващ“ рекорд постигат и при строителството на такива нови сгради – няма построена нито една нова детска градина. Иначе на обещания и заявки са щедри“.

Това заяви председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев пред Bulgaria ON AIR.

„Въпреки това, продължавам да вярвам, че колегите, които се занимават с политика, без значение от коя политическа група са, в крайна сметка мислят преди всичко за гражданите, а след това за рейтинга или политическите сметки. Дано не бъда опроверган“, каза още той.

Той коментира проблемите, пред които са изправени местните власти заради липсата на редовен кабинет, както и предизвикателствата на София.

„Добре е хората да знаят, че близо половината от гражданите на столицата живеят в райони, управлявани от районни кметове на Демократична България, а някои от тях се ръководят от кметове на тази коалиция вече 8 години“, подчерта Георгиев.

Той отбеляза, че е важно да знаем фактите на фона на преждевременно започналата предизборна кампания, в която вече се чуват всякакви обещания за светло бъдеще.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени