Connect with us

Гербери

ЕКСКЛУЗИВНО! Бойко Борисов с първи думи след срещата с Костадинов: Заговори за омраза между…

Published

on

От „Възраждане” вече неколкократно заявиха, че няма да помогнат с гласовете си на друга партия да състави кабинет, без значение коя е. Това заяви Бойко Борисов в кулоарите на парламента. 

Днес беше важно да изберем председател на парламента. Няма да сме на избори, ако ни подкрепят за първия мандат. Днес в 13 часа се събират групи по финанси и икономика, каза още той.

Виждате каква още омраза има между другите партии. ПП-ДБ видях, че могат да си говорят само с нас. Имаме да говорим по правосъдие, икономика, финанси, добави той.

С „Възраждане“ досега говорихме за земеделието. Внесла го е Нинова, разкри още Борисов.  

Президентът Радев е президент на България. Той трябва да има интерес да има редовно правителство. Затова очаквам да се отнесе добросъвестно към този въпрос, заяви още Борисов. 

„С всеки изминал ден и те и ние. Разбираме, че ако намерим решение. Това ще е най-стабилното за България. Ако им гледахте физиономиите днес, те това излъчваха. Сега сме след избори. Всяка партия е спечелила. Поела е ангажимент към избирателите, но винаги е завършила, че ще работи за правителство“, подчерта той. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени