Connect with us

Нюзрум

Знакова визита. Карадайъ посрещна важна личност в Кърджали

Published

on

„Добре дошли в България, добре дошли в Кърджали в този хубав слънчев ден.“ С тези думи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ посрещна в Кърджали председателя на Народнорепубликанска партия (СНР) Кемал Кълъчдароглу, който е и кандидат за президент на Турция.

На срещата присъства зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали д-р инж. Хасан Азис, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, народните председатели Адлен Шефкед, Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Павлин  Кръстев и Танер Али.

Делегацията, която придружава Кълъчдароглу, включва множество кметове на общини в Турция, сред които тези на Одрин, Чорлу, Конак, Чешме.

„Радвам се, че съм сред вас. Отдавна планираме да дойдем в Кърджали. Благодаря на кмета на Одрин Реджеб Гюркан за организирания ифтар и за хубавия повод да посетим този красив град“, каза Кълъчдароглу.

Хасан Азис напомни, че Кърджали е столицата на толерантността и че в града мюсюлмани и християни живеят в мир и спокойствие.

Потвърдих отличните условия за всички инвеститори, които изберат Кърджали за развитието на своя бизнес.  Гостите останаха впечатлени и от възможностите за допълнително развитие и работа в множество други сфери, сред които спорт и култура, заяви още кметът на Кърджали.

Най-четени