Connect with us

Нюзрум

Харизанов и Хаджигенов взривиха ефира заради тенис в Банкя, нощни шкафчета и НС!

Published

on

В остър сблъсък влязоха Георги Харизанов и Николай Хаджигенов в сутрешния блок на БНТ още в ранните часове на Велика събота.

Двамата бяха поканени да коментират последните горещи политически теми и откриването на 49-ото Народно събрание.

Още в началото на диалога си проличаха различията между гостите по почти всички теми. Хаджигенов в типичен стил заговори за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и каза, че подобрената комуникация между водещите партии не означава нищо.

Харизанов го контрира, че в момента в НС се случват много политически неща, които той харесва.

„Какво ви харесва на вас, да ходите в Банкя и да играете футбол и тенис ли“, попита протестърът. „Тенисът е страхотен спорт, препоръчвам ви да опитате. Аз ходя в Банкя да играя тенис, а не да пипам по нощните шкафчета. Кортовете там са много добри, въздухът е много чист“, закопа го журналистът.

Двамата продължиха да се заяждат помежду си като на всяко изказване на противника си реагираха със сериозна доза ирония.

Харизанов бе категоричен, че е съгласен точно тези партии, които избра народът на вота да влязат в парламента като заяви, че не му липсват Мая Манолова, Татяна Дончева и партиите на протеста. По този начин той захапа Хаджигенов, който беше част от 47-ото Народно събрание в коалицията „Изправи се. БГ“ с Мая Манолова.

Протестърът не пожела да отговори на своя събеседник, въпреки че водещият Георги Любенов му прехвърли ловко топката.

„Другите политически сили считат за нормално да се мазнят на Борисов, ние не“, възкликна Хаджигенов.

„Радвам се, че студиото на БНТ беше поле за разговори между двама анализатори, каквито са Георги Харизанов и Николай Хаджигенов“, завърши с позитивна нотка Любенов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени