Connect with us

Fake Harvard

Жената на Киро изпадна в депресия, стяга се за пластична операция в Дубай

Published

on

Линда – съпругата на Кирил Петков, е изпаднала в депресия и започнала все повече да се замисля за пластична операция, с която да вдигне женско си самочувствиe, пише „Ретро“. Това е видно от интереса ѝ към работата на един от най-прочутите хирурзи в света на естетиката – немският лекар Леонард Ненад Йосипович, чиято клиника е в Дубай. Под неговия скалпел са лягали цяла плеяда световни знаменитости, милионерски съпрузи и прочие.

Отскоро Линда е станала почитателка на известния сред световния хайлайф лекар и е последвала личните му страница в социалните мрежи откъдето да се осведомява за процедурите и иновации, които той предлага. Пластичният гуру ежедневно публикува резултатите на своите пациенти, след като са преминали процедурите за пълна промяна. Макар докторът да е от немски произход той дава консултации само веднъж седмично в родината си, а през останалото време практикува професията си в Дубай.

Това подпали съмненията, че Линда е решила да внесе подобрения по външния си вид, особено след като плъзнаха слухове че съпругът ѝ има връзка с Лена Бориславова.

Линда не си прави косата вкъщи като средностатистическата домакиня, а задължително ползва услугите на фризьорите в елитен столичен салон за красота. Съпругата на лидера на ПП е отявлена почитателка на висшата мода, макар да се носи в по-семпли тоалети, които не бият на очи. В лична си колекция с чанти обаче тя има модели за по 5 – 6 000 лв., дело на модни къщи от ранга на givenchy и balenciaga.

Вероятно обаче самочувствието на Линда се страда от факта, че в политиката покрай мъжа ѝ непрекъснато като пчелички кръжат млади, амбициозни и напористи красавици, с които той прекарва повече време, отколкото с жена си. След медийните шумотевици около Лена Бориславова, сега около Петков се върти и друга атрактивна брюнетка – перката му Виктория Абаджиева, която бързо си спечели прозвището „новата Лена“.

Най-четени