Connect with us

Нюзрум

Всички се питат какво си каза Борисов с Костадинов и с Христо Иванов

Published

on

Появата на Бойко Борисов в парламента бе хитът на пленарния ден днес. Лидерът на ГЕРБ с лекота засенчи дори издокараната Лена Бориславова, която уж трябваше да бъде център на внимание с отказа си да бъде депутат.

Репортери с камери и микрофони не изпускаха бившия премиер, който от 2014 г. не е седял на депутатската банка.

Най-много коментари и въпроси обаче предизвикаха дружеският разговор с лидера на „Демократична България“ Христо Иванов и закачките между Борисов и председателя на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Борисов бе обсипан с въпроси какво си е говорил с лидерите на двете партии. Репортерите не подминаха и Христо Иванов.

„Вие самите ме питате как съм разговарял с някого и медиен интерес предизвиква, че двама души от 240 са си казали „Добър ден“, коментира Христо Иванов.  „Всичко това е част от тази атмосфера, в която е толкова трудно да се намират някакви механизми да се вземат решения, трябва явно да минем през това“, допълни Иванов. Той посочи, че нищо особено не са си казали с Борисов: „Той ме поздрави, аз му отвърнах на поздрава“.

Лидерът на ГЕРБ също заяви, че е нормално да си говори с Иванов, който някога е бил вицепремиер в негов кабинет. „Аз и с Коцето… с г-н Костадинов си говорих“, каза Борисов.

Здрависването на лидерите на ГЕРБ и „Възраждане“, разменените усмивки и реплики се превърна в една от малките сензации на първия парламентарен ден. Борисов и Костадинов се оказаха един до друг в пленарната зала и буквално си протегнаха ръка през пътеката.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени