Connect with us

Нюзрум

„Екипът на София“ призна с кои партии работи за изборите в столицата

Published

on

„Започнахме съвместна работа заедно с три партии – „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и „Спаси София“, които намираме за конструктивни и такива, с които можем да работим за бъдещето на София.“ Това каза пред БНТ арх. Любо Георгиев – „Екипът на София“ по повод предстоящите местни избори.  

„До момента сме постигнали консенсус, че личностите трябва да произлязат от процеса на създаване на плана за управление, т.е. трябва да са хора, които да се докажат пред своите колеги, че те са най-подходящи да водят определен ресор“, коментира той.

По думите му кампанията за местните избори не трябва да се фокусира около интереса на една или друга партия, а около интереса на града и това да има смислено управление и смилени политики, в които не са включени само политиците, но и гражданите.

„Гражданите не трябва да са само потребители на политически послания, а трябва да са участници в изграждането на местните политики и тяхната реализация. Това ще е разликата, според нас, в следващите местни избори“, посочи Георгиев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени