Connect with us

Fake Harvard

Георги Марков разбули тайните: Кирил Петков е младият Зеленски, а Христо Иванов е..

Published

on

Това, че Кирил Петков е младият Зеленски го изтърси Андрей Райчев при Цветанка Ризова лани юни месец. Намерил им бил цаката на Западняците. В Брюксел им казвал това, дето искат да чуят, ама нито ще клекнем на Македония, нито ще въоръжава Украйна. В сравнение с Орбан бил отличник. Това казва в позиция пред БЛИЦ бившият конституционен съдия Георги Марков.

Ето и продължението:

„Ами отличник е по РАБОЛЕПИЕ. Затова комшиите ни викат въшки, татари, фашисти и трепят нашенци.

Подмени общата ни история с несъстоялата се авиолинията София – Скопие.

Колкото до оръжието, според Ди Велт Кирчо спасил Украйна. Де да можеха Кирчовците да я спасят…

Всъщност, две години след Бойко, който ни остави подредена държава, сме по-близо до Украйна и Косово, отколкото до Унгария и Хърватска. Тотално загубихме суверенитет, щом някакъв чиновник ни млати с Магнитски пред президента, и по БНТ, да си сменим главния прокурор. А той е от страна, в която Сорос избира прокурорите, а един от тях, от Манхатън, изпълнява политически поръчки срещу президента Тръмп.

След като разбрахме, че Кирчо е младият Зеленски, остава да чуем кой е Христо Иванов.

Как това комунистическо отроче с неплатени адвокатски такси, пълна правна нула, ни стана министър на правосъдието, та дори и вицепремиер? В служебния кабинет на Росен…

Кой и колко плаща на Института за правни инициативи на Христо Иванов – Биккийев?

Соросоидите, ОЛИГАРСИТЕ и Юмрука ни вкараха в омагьосан кръг.

Нито е да правим нови избори, нито е да не правим. Така ще е, докато сме световни шампиони по НПО и медии на Сорос на глава от населението…

За втори път в рамките на 6 месеца 2/3 от избирателите не отидоха до урните и не посегнаха към машините и БЮЛЕТИНИТЕ.

Евроатлантическите ценности не предизвикаха вълна. Доста хора виждат в тях бомбардировките над Сърбия, лъжовната война в Ирак, ислямизацията на Европа, миграцията на ножа, третия пол и гех браковете, Истанбул ската конвенция, свирепа цензура, политическа разправа с десничари като Тръмп, Курц, Саркози, Фийон, Салвини, Берлускони, Земур, Льо Пен, Янша, Бабиш, Вилдерс и др.

По-добре е да ги заменим с ХРИСТИЯНСКИТЕ ценности, за които на запад спря да се говори…“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени