Connect with us

Нюзрум

Луна скочи срещу Слави: Няма достолепие да се извини, че се гаври с нас! Чакам си парите

Published

on

Слави Трифонов ми дължи доста пари. Дала съм му банкова сметка, само че не ми е върнал и стотинка. Това съобщи фолкпевицата Луна.

“ Този човек го понасям 25 години. Печели на гърба на хората като мен – създателите. Използва ни по всевъзможен метод. Опита да ме вербува по време на президентските избори. Слави няма достолепие да се извини, че се е гаврил с Луна, с Лили Иванова и куп други стотици актьори. Печелил е и не престава да печели. Книга написаха – “ Певицата взема властта „. Използват моето име, печелят поради мен. Тези пари ги взема с помощта на моя житейски път. Мен пари не ми трябват. Имам задоволително. Но би трябвало да отидат за майките, които нямат опция да се грижат за децата си, за бедните, а не тези богатите, дето се крият в палатите си, да прибират още повече „, сподели гневна Луна. Помолена да разяснява отхвърли на Слави Трифонов да влезе в Народното събрание, Луна отсече пред “ България през днешния ден „: “ За мъртвите или добре, или нищо! „,.

Както стана известно, Трифонов е подал декларация до ЦИК с отвод да влезе като депутат в Народното събрание, която бе утвърдена

в събота. Трифонов бе определен за народен представител от Благоевград и Стара Загора. От решението на ЦИК, с което името се заличава от описите, не излиза наяве каква е повода за отхвърли.

Трифонов и различен път се е отхвърля от депутатско място. Преди изборите през лятото на 2021 година той разгласи, че няма да се кандидатира, откакто бе определен няколко месеца по-рано. Тогава загадъчно съобщи, че можел да носи отговорност и “ от една друга институция „.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени