Connect with us

Нюзрум

Социален антрополог взриви Нова тв: ПП-ДБ са нарцистични социопати

Published

on

Бойко Борисов ще получи „не“ на предложението за редовен кабинет, защото ПП-ДБ са групичка, която живее в илюзия. Тяхната идея за обществото се свежда до Фейсбук и радикални ядра, а и до примитивно хейтърство.

Това каза социалният антрополог Харалан Александров в коментар пред Нова тв.

В този разказ за затвореното общество те могат само да саботират. Толкаво са нагли, че ще кажат, че виновни са Борисов и ГЕРБ. Това е поведението на нарцистичните социопати, категоричен е Александров.

Корабът потъва, вода има за всички. Трябва да има тематични мнозинства, каза пък Методи Андреев. Според него някой трябва да приеме вина за случвалото се през 12 години. 

Темата за покаянието не е релевантна, защото не сме в църква. ПП-ДБ няма какво да говорят освен за корупцията, те не могат да извадят нищо позитивно. Блокирани сме от императив на развитието. 

Желанието да се види Борисов арестуван, осъден и унизен не се случи, това болезнено нарцистично желание не се случи и от ПП ще трябва да се научат да живеят с това, коментира още Александров.

Нарцисизмът не трябва да се бърка със самовлюбеността. Борисов единствен успява да е добрият лидер, който може да обобщи цялата картина и да предложи решения, каза Александров.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени