Connect with us

Гербери

Огромна изненада: Разбра се кой сменя топ професор в парламента

Published

on

Доскорошният национал и носител на доста титли по класическа борба от Дупница Даниел Александров става депутат, но от 23 МИР-София, обявиха пред медиите от централата на ГЕРБ в града. Това стана възможно, след като професорът от „Пирогов“ д-р Асен Балтов обяви, че е взел решение да се откажа от депутатското си място, защото „счита, че ще бъда по-полезен за хората и обществото като лекар- ортопед травматолог“.
След професор Балтов в листата на ГЕРБ за 23 МИР – София,под № 5 беше борецът от Дупница Даниел Александров. Той  беше и под №2 в Кюстендилската листа за 10 МИР, но не събра достатъчно преференции, за да влезе от избирателния си район. Това става от 23-и МИР-София.

Така ГЕРБ вкарва трима депутати от Кюстендилско – бившият вътрешен министър Христо Терзийски, Радослава Чеканска, която има един пълен депутатски мандат при управлението на ГЕРБ и която събира най-висок преференциален вот, и Даниел Александров.

В Дупница и в Кюстендил коментират, че борецът е един от приятелите на лидера на партията Бойко Борисов и на това дължи включвнето си на пето място в листата за 23-и район в София.Коментира се дори и това, че Даниел Алесандров ще е номинацията на ГЕРБ за кмет на Дупница на местните избори наесен.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени