Connect with us

Fake Harvard

Позор! Съветник на Асен Василев гони журналисти с лаптоп

Published

on

Съветникът на Асен Василев Георги Клисурски блесна с нова роля, охрана на партийна пресконференция и гонене на журналисти.

Жертва на ПП-ДБ и цялата им армия от пиари и съветници стана журналистът Николай Караколев. Малко преди началото на „пресконференцията“ на коалицията на „добрите“, той и колегата му оператор бяха грубо избутани и изхвърлени от централата на ДСБ на ул. Кърниградска, където се проведе подобието на пресконференция.

Такава всъщност нямаше, защото точно в 12:00 часа, със старта на всички обедни емисии излязоха Асен Василев, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов. Казаха си монолозите за лошите избори и как някой друг е виновен за тяхната загуба. Нито един журналист нямаше възможност да зададе въпросите си и четиримата напуснаха залата.

Това което се скри от камерите обаче е отношението към Караколев, който не само бе изхвърлен, но и не му беше дадена възможност да снима началото, защото Георги Клисурски застана с лаптопа пред камерата на оператора.

Съветникът на Асен Василев, Георги Клисурски беше назначен в Съвета на директорите на дружеството „Хели Мед Сървиз“, което имаше за цел да управлява медицинските хеликоптери, които по „невнимание“ от страна на ПП и правителството на „Петков“ така и не успяха да кацнат у нас.

Клисурски може да не е свършил много работа като част от „Хели Мед Сървиз“, но със сигурност се справя добре с изхвърлянето на журналисти от мероприятията на ПП-ДБ, на които са поканени медии. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени