Connect with us

Timeline

Районен зам.-кмет на Пловдив, брат на „Чеченеца“ взриви мрежата с коментар след скандала

Published

on

Районен зам.-кмет на Пловдив Димитър Караилиев излезе с позиция по повод медийните публикации свързващи го с грозния случая от преди дни с експлоатацията на момче със СОП от известните под прякора „Чеченеца“, Тротинетката и компания. Димитър Караилиев уточнява, че не поддържа връзка с брат си Петко Караилиев – Чеченеца и остро осъжда действията му. 

Ето какво написа Димитър Караилиев:

По повод публикации в медиите, в които е намесено моето име и местоработата ми с цел политическо внушение, заявявам следното:  

Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не поддържам контакт повече от 15 години. Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес и всички, които ме познават могат да потвърдят думите ми.

Петко е голям човек, той сам отговаря за действията си. Като негов брат никога не съм правил опит да прикривам или извинявам постъпките му!  

Напротив-осъждам действията му, в които беше замесено и момче в неравностойно положение. Има правораздавателни органи, които да решат дали е виновен или не!  

Обръщам се и към с призив към младите хора-внимавайте с действията си в и извън социалните мрежи, особено когато те засягат и други хора.  

Призовавам медиите да не спекулират с темата, защото никой човек не може да избира или да контролира роднините си!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени