Connect with us

Timeline

Нокаутираха любимата секретарка на Киро с 10 въпроса! Била изтъкана от комплекс за малоценност

Published

on

Продължава четвъртъчният отстрел на Киро и Лена!

Политическият пиар Нидал Алгафари срази началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков Лена Бориславова. Това той направи чрез пост в личния си фейсбук профил, където отправи 10 въпроса към Бориславова.

Думите на Алгафари са по повод твърдението от сряда на Бориславова, че по време на протеста на полицаите и пожарникарите, който ще се проведе тази събота в София, ще има платени провокатори.

В последствие се оказа, че думите й изобщо не са верни, а подобни данни има за готвения протест на партия „Възраждане“. Това бе потвърдено и от пенсионирания милиционер Бойко Рашков.

Именно по този повод Алгафари зададе десет въпроса на Лена Бориславова.

Ето какво написа той в личния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Разбирам от изказаното мнение на началничката на политическия кабинет на министър-председателя ни, че престъпниците в България се обединяват срещу „най-доброто“ правителство, което е виждала 1 300 годишната история на България.

Първо, когато някой се самопровъзгласи за най-добър обикновено е човек или институция изтъкана от тежки комплекси за малоценост.

Второ, мъдрото ръководство на правителството на господин Кирил Петков – за мен, за други просто Киро, все още не е направило нищо значимо, като изключим самолетната линия София- Скопие. Изключвам я, като значима и е включвам в графа безумия, на безумници.

Трето, когато групировките са изпокарани и не могат да се гледат една друга, да ги обединиш в един списък, наблягам на думата „ОБЕДИНИШ“, е логично да спрат да се дърлят помежду си и да те погледнат с други очи.

Четвърто, при протестите в началото на размириците в Сирия, тамошната власт набеди протестиращите, че са наркомани, хулигани и престъпници.

При протестите в Беларус, властите с какво заклеймиха излезлите на протест? Може да изброявам още подобни изявления при най-различни протести.

Пето, да предположим, че „престъпните“ групировки стоят зад протестите, които ще излязат, какво прави министърът длъжен да ги е прибрал престъпните елементи или го страх от тях или е зависим по някакъв начин от поне някои от тях?

Шесто, има ли представа началничката на политическия кабинет на, за мен, господин Кирил Петков, за други просто Киро, че откакто финансовите юзди на държавата се държат от господин Василев, цените на всичко, което може да се купи са се повишили с значителен и непоносим за обикновените хора процент?

Завишението на пенсиите и заплатите от взети заеми на правителството не смогват да настигнат повишението на продуктите от първа нужда?

Седмо, знае ли началничката на политическия кабинет, че от както правителството на „просто Киро“, че и предишните правителства на Радев, цената на тока, газа, горивата, дървата за огрев са с цени непосилни нито за битовите нито за индустриалните потребители?

Излязат ли да протестират и те, според нея какви престъпници ще са те?

Осмо, когато нейният „просто Киро“ протестираше и негови съратници замерваха и унижаваха полицаите те какви бяха?

Девето, юмрукоразмахнащият преди, дали ще стори същото, когато излязат полицаите, работниците, собствениците на заведения, обеднелите пенсионери, шофьорите и майките, които не могат да изхранят децата си?

Десето, когато някой прецени, че светът започва от него, с него  и свършва“.

Най-четени