Connect with us

Timeline

Общински съветник взриви мрежата с тежки думи за „Красно село“ и ДеБъ

Published

on

Трета поредна сесия Столичен общински съвет не успя да избере кмет на район „Красно село“. Районът продължава да е заложник на политическият инат. „Демократична България“ отново избягаха от отговорност. Това пише Карлос Контрера, общински съветник от групата на „Патриоти за София“ в профила си във Фейсбук. 

„Предложих председателят на тяхната група да бъде избран – госпожа Грети Стефанова. Тя е била зам.-кмет на „Красно село“ в предишен мандат. Получи се обаче отвод, очевидно защото ДБ не могат и не желаят да поемат отговорност и да довършат мандата на техния кмет (отстранен за конфликт на интереси). Очевидно госпожа Стефанова не се ползва с пълната подкрепата на своята група. Очевидно също ги е страх да поемат отговорност, а имаха възможност да получат подкрепа за това“, заяви Контрера.

Той отбеляза, че подкрепа не са събрали и другите три предложения за общински съветници. Предложението за зам.-председателя на СОС – арх. Румен Русев, събра 30 гласа.

„Един глас не достигна, за да решим казуса. Просто коалицията БСП и „Демократична България“ поради дребни сметки бламира решението и остави безвремието и безумието в район „Красно село“, заяви Контрера и добави, че няма оправдание, поне не разумно, за подобно поведение. Според него опитът ми да постигна някаква форма на диалог и консенсус се разби в твърдоглавието на „Демократична България“ и БСП.

„Съжалявам, че гражданите стават заложник на партийни и политически шмекерии!“, заяви Контрера.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени