Connect with us

Timeline

Взривиха мрежата с остри нападки срещу ината на ПП да не влиза в кабинет с ГЕРБ

Published

on

Асен Василев и Кирил Петков обявиха, че след решение на Националния съвет на партията е взето решение да не подкрепят правителство на ГЕРБ. Точно обратни бяха заявките на Кирил Петков, който през цялата кампания говореше, че след като спечелят изборите от ГЕРБ са длъжни да ги подкрепят, защото трябва да има работещо правителство.

Днес обаче, вторите на изборите отново смятат да саботират съставянето на каквото и да е работещо правителство. Коалиционните им партньори от ДБ пък все още не са взели решение, освен че от сега нататък двете партии ще обявяват самостоятелно решенията, които вземат. Ето и част от коментарите по темата:

Борис Марков

Ми добре. Сега всички ще видите втората част на лекцията „Никой не може да се разбере с американците“. Няма по-лошо от бивша любов на една от службите им, сега другите две се заемат с превъзпитаването.

Много са зелени, идея нямат в какво са се забъркали, а и от политика като цяло, не я отбират.

Условията на играта бяха ясни, вторият подкрепя първия. Борисов прие правилата, игра и ги би. Сега те нямало да подкрепят. Абсолютно никой не е изненадан, ясно беше на всички, че ще излъжат. И на американците.

Сега ще изпитат как звездите повече не им се подреждат в правилните конфигурации на небето, как милион малки неща ще се развият по негативен начин за тях, как всичко ще се обърне с главата надолу, и професионално, и в личен план, бавно и постепенно за да не могат да обвинят някой и достатъчно сигурно за да е необратим процесът. По подобен начин са приключвали стотици политически кариери, ако не хиляди, в различни страни по света. По целия свят, където американците имат интерес.

Когато искаш да си играеш с големите трябва да се държиш като голям. Иначе ей така става.

Илия Базлянков

ПП отново подкрепят Радев и проруската му политика. Толкова очевидно ритуално самоубийство не бях виждал…

Но явно нормално, как ги беше нарекъл Къро?

Да видим дали ще се появи малко здрав разум и дали няма да се разпаднат.

Борислав Цеков  

„Село, село – топка невидело“. Така изглежда заявката на претърпелите изборен провал Киро и Асен, че нямало да подкрепят правителство с мандат или с участието на ГЕРБ. Тях никой не ги ще, гражданите им показаза, че не ги искат във властта, ама и те да кажели, че не искат. Смях

Карина Карайотова 

ПП няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ!

Започва циркът! Дупе да ни е яко!

Милена Фучеджиева

Теория на констипацията.

ПП отказват коалиция с ГЕРБ, наесен нови избори, появява се бъдещата партия на Румен Радев и се коалира с ПП. ДБ би или не би участвала в такъв сценарий? Всичко в името на борбата с корупцията.

Ничий евроатлантизъм не е сигурен до доказване на обратното.

Стефан Ташев

Киро и Кокора наистина не знаят къде се намират. Единият се зъби, а другият говори за честни избори. Ами изборите минаха. Спрете с тези пици с кристали, бе..Ще ви изгорят мозъците накрая, ако въобще ги имате.

Цветанка Андреева

След отказа на Кирил Петков и Асен Василев за коалиционен кабинет, не знам дали есента ще видят кметове на ПП, но вероятността да участват някога отново в българско правителство е нищожна.

ПП повече няма да спечелят парламентарни избори. Пред тях сега е въпросът – дали ще оцелеят в политиката?. Дали ще се топят в спиралата на предсрочни избори или ще се разпаднат в парламента ( ако не в този, то в следващото 50 НС)? Дори тази дилема няма да решат сами.

Вместо промяна, ПП са камъкът на шията на давещата ни се държава!

Виктор Димчев

„ПП няма да подкрепи кабинет с мандат или участие на ГЕРБ“.

Това заяви онази част от ПП ПП, която е във война с другата част на ПП ПП, а ПП ПП е част от коалицията ПП, която пък е част от коалицията ППДБ, в която ДБ е също коалиция, съставена от ДаБГ, ДСБ и ЗД. Отделно в коалицията ПП влизат партиите-фантоми БЗНС и ОЗ, отделно от партиите на бургаските мутри ПП СЕК и настимировата банда от ПП ВОЛТ.

Толкова съм обстоен относно наименованията, защото някой трябва да се сети, че това е една обикновена спекула от страна на няколко човека, които се подиграват с вота на своите избиратели от други политически партии, различни от Продължаваме Промяната, както и с купения вот за коалицията, който става все по-очевиден в Хитрино, Цариброд, Бремен, Добрич, Габрово, Велико Търново и къде ли не.

Прозрачни сте. И ви свършва времето.

Методи Лалов

Напоителни приказки (обещания) по време на кампанията.

И оглушително мълчание след изборите.

P.S. Половината от коалицията ПП-ДБ казали две думи в движение. Другата част никаква я няма.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени