Connect with us

Fake Harvard

Бивш топ активист на Промяната ни прати на нови избори

Published

on

Бившият заместник земеделски министър и депутат от „Продължаваме промяната“ Иван Христанов не вижда начин да бъде съставено правителство в новия парламент, а перспективата е да гласуваме на нови предсрочни избори през август.

„Моята прогноза е, че ни очакват нови парламентарни избори през август, това е и общото впечатление на хората. Няма да може да се състави редовно правителство и служебното ще продължи да управлява. Президентът е решителен за това мандатите да минат бързо този път, за да не се губи и време“, прогнозира Христанов пред Евронюз България.

„Има известни колебания и съмнения относно здравината на коалицията ПП-ДБ“, каза още той. „Тези слухове бяха потвърдени и от това, че нямаше съвместни изявления между двете партии“, допълни Христанов.

„Ако вече има разговори между единия партньор с ГЕРБ за управление, то вероятно това е и причината за разногласията и бъдещето на коалицията ПП-ДБ е неясно. Когато мълчанието пред цялата общественост е прекалено дълго, то това ражда и слухове за неразбирателството между двете партии“, коментира Христанов и добави, че е песимист за това дали ще има обща позиция между „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени