Connect with us

Спор(Т)но

Невиждана атака към „Армията“: Господин лидер, вървете си от ЦСКА веднага!

Published

on

В ЦСКА има много добри футболисти, но и няколко недоразумения, едно от които беше обявено за лидер на тима. За тартор в съблекалнята. Амос Юга обаче стряскащо нагло се превръща в потенциален убиец на „червената“ мечта – шампионската титла, пише БЛИЦ.

Тромав като мечок, бавен като трамвай на завоя при Съдебната палата, Юга става лесна плячка за съперника. Снощи беше поредната му издънка. Заради невиждана глупост, която сътвори в наказателното поле, последва центриране и автогол на Тибо Вион. Така заради Амос ЦСКА остана без коз и отпадна от турнира за Купата на България.

БЛИЦ вече алармира нееднократно, че Юга и Жеферсон нямат място в Борисовата градина. Те обаче продължават да бъдат налагани. Бразилецът снощи също щеше да поразходи фланелката на терена, но заради наказание тази „прекрасна“ гледка беше отложена.

Големите битки, важните сражение и ключовите двубои тепърва предстоят – първо е Славия, после иде Левски, а черешката на тортата е Лудогорец. И после – пак. Но с такива „воини“ като тези двамата ЦСКА трудно ще спечели войната.

Саша Илич обаче изглежда умен човек. Треньор, който ще се поучи от грешките си. Стори ли го, сърбинът ще влезе в историята на ЦСКА завинаги.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени