Connect with us

Нюзрум

Наглостта няма край! Борис Бонев отново си приписа чужда работа

Published

on

„Победа! Тротоарът на Св. Неделя ще бъде ремонтиран“, това написа във Фейсбук Борис Бонев и „Спаси София“. Според тях именно настояванията им и засажденията им различни растения са причина да започне ремонтът.

„Съжалявам, че ще ви репликирам. Стига сте си преписвали заслуги за всяко нещо, което се случва или не в София. Знаете, сигурно за проекта за площад „Света Неделя“, написа Росица Георгиева.  Тя припомни, че има 9 жалби по този проект и се водят 9 различни производства, въпреки че те са с еднакъв обект. „И не вашите настоявания са  причина за ремонта на тротоара. Това е авариен ремонт, който по принцип не е планиран, заради големия проект за площада. Сигурно знаете, че за да стартира един ремонт трябва да се извърви определена процедура. Така че спрете се!“, припомня Георгиева.  

Главният архитект на София Здравко Здравков заяви, че собственици на имоти са подали 9 жалби  във връзка с предстоящото обновяване на площад „Света Неделя“ в София. Според него, независимо от проведените многобройни срещи и обсъждания със заинтересованите страни, както и одобрението на проекта от НИНКН, проектът ще се бави една година заради съдебен контрол. Арх. Здравков отново изрази мнение, че проектът трябва да се случи, защото подобрява средата, свързан е с други публични пространства и подобрява мобилността.  

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени