Connect with us

Спор(Т)но

Отписа ли мача за купата с Черно море Саша Илич? Вижте колко звезди вади от състава за довечера

Published

on

Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи няколко рокади сред титулярите си спрямо последния официален мач срещу Спартак (Варна), пише „Тема Спорт“. Сърбинът няма да излезе с оптимален състав в днешния сблъсък за Купата на България срещу другия тим от морската ни столица.

В неделя от 20:15 часа „армейците“ гостуват на Славия в „Овча купел“ и треньорът ще съхрани някои от основните си състезатели за важната битка в първенството.

Под рамката ще започне Димитър Евтимов, който игра и в предишните двубои в турнира досега през кампанията. В защита пък се очаква да се появи Мено Кох, като в последния момент Саша Илич ще вземе решение кой от титулярните му бранители да остане на резервната скамейка.

В халфовата линия също ще има промени, като сред титулярите ще се завърне Марселино Кареасо, стартирал от пейката срещу Спартак. Там ще седне голмайсторът Дюкенс Назон, който имаше здравословни проблеми по време на лагера на Хаити и след това последен от червените национали се присъедини към тренировъчния процес на базата в Панчарево. Той ще се появи при нужда през втората част, а нападението на ЦСКА ще води Лазар Туфегджич.

В групата на „армейците“ след отсъствие от повече от половин година се завръща младокът Асен Дончев. Той вече е напълно възстановен от контузията в коляното, която наложи да бъде опериран през есента, и дори взе участие в контролата със Спортист Своге, завършила 1:1 през паузата. Миналата седмица 21-годишният флангови футболист поднови договора си с ЦСКА до лятото на 2026-а.

Най-четени