Connect with us

Лайф или жизнь

Нещо ужасно се случва с Венелин Петков, след като Маданска го напусна и му взе децата

Published

on

Неузнаваем в последните месеци е бившият шеф на новините по Би Ти Ви Венелин Петков. 51-годишният журналист, който винаги е изглеждал младолик, рязко е побелял. Косата, веждите и брадата му са се прошарили от стрес и ядове изведнъж малко след като стана ясно, че се е разделил с майката на двете си деца Николета Маданска.

Спортната водеща напусна Петков още през миналото лято, но близо половин година те успяха да запазят скандалната раздяла в абсолютна тайна. Николета си е тръгнала от къщата на бившия тв шеф в Бистрица с двамата им синове, с които към момента живее при своите родители в близкото до София село Лозен. Макар животът им да изглеждаше безоблачен и щастлив, близки до разпадналата се светска двойка твърдят, че двамата са имали сериозни неразбирателства и търкания по отношение на отглеждането на наследниците им. Първородният им син Йоан проплака през ноември 2020 г., а в края на 2021 г. се роди и братчето му Михаил. Преди появата на децата Венелин и Николета не сключиха брак, а сега ситуацията с родителските права върху синовете им не била никак розова.
В медийните среди се заговори, че двамата дори са стигнали до съдебни разпри, защото не могли да се разберат по мирен път. Покрай проблемите в личния си живот Петков побелял и отслабнал, но за сметка на каръка в любовта поне му вървяло в работата.

След като бе уволнен от директорския пост в Би Ти Ви, който сега е зает от неговия доскорошен приятел Антон Хекимян, Венелин не премина в редиците на конкурентна телевизия, а се захвана с учителство. Той е преподавател в частно столично школо, където води часове по нестандартни дисциплини на ученици в начален етап на обучение. От началото на 2023 г. Петков започна и втора работа. Той се присъедини към преподавателския състав на УНСС, където изнася лекции пред студентите в специалността „Мултимедийна журналистика“ към катедра „Медии и обществени комуникации“. Бившият новинар се води хоноруван преподавател, каквито са и редица бивши политици и фигури от обществения ни живот.

Маданска пък все още е в майчинство и вероятно, след като то изтече, отново ще се върне в спортната емисия на Би Ти Ви. В момента тя е посветила ежедневието си изцяло на двете деца. Красавицата от малкия екран редовно споделя снимки как се забавляват заедно и по нищо не личи, че Петков ѝ липсва. Тя умело се справя с майчинските задължения и без да ползва помощта на бавачки.

Най-четени