Connect with us

Спор(Т)но

Свършва ли времето на Мъри Стоилов в Левски? Разкриха какво прави Емил Велев, за да заеме мястото му

Published

on

Бившият футболист на „Левски“ Емил Велев-Кокала се гласи за треньор на „Левски“. Велев, който е последният специалист, извел „сините“ до шампионска титла през далечната 2009 година, се натегна на сегашния собственик Наско Сираков и го защити в конфликта му срещу настоящия наставник Станимир Стоилов и изпълнителния директор Ивайло Ивков, твърди „Филтър“.

Не е тайна, че Велев отдавна недолюбва Станимир Стоилов и двамата имат помежду си стара вражда още от времето на президента Тодор Батков. Кокала заяви, че на мястото на Сираков щял да е много по-остър срещу хората, които го нападат. „Наско Сираков го нападат непрекъснато, а той си трае. Това не е правилно за мен. Аз много рязко бих им отговорил за някои неща. Явно него го е страх, а от какво го е страх – не знам. При положение, че акциите са в него – никой нищо не може да му направи – каза Велев в интервю пред „Мач Телеграф“. – Мисля, че е много търпелив, защото феновете са фенове, за да подкрепят отбора. Нищо друго различно от това не трябва да правят, ама нищо. Не трябва да се бъркат в клубната политика. Чак и да искат обяснение от шефовете в Левски, какво ще се случва. Откъде накъде?!“, добави още Велев, визирайки Националния фенклуб на привържениците както и най-голямата фенска фракция „София Запад“.

В същото време Велев едва ли може логично да отговори феновете само дойни крави ли са за запълване на финансови дупки или трябва да получат реална власт в „Левски“, след като на практика сериозна част от издръжаката на клуба идва именно от тях.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени