Connect with us

Timeline

Депутат заговори за цените на храните: На 2 април ПП ще получат “обратна връзка” от избирателите

Published

on

От Фейсбук профила на кандидат-депутата от ГЕРБ Николай Нанков

Доказано‼️ Българите ядем едни от най-скъпите храни в цяла Европа! Не че не го знаехме, но сега го потвърди и служебният кабинет чрез портала си, в който се сравняват цените у нас и в други страни-членки на ????ЕС. Има поне 6-7 продукта, които се продават по-евтино в много европейски държави, отколкото в България, отбелязва и в. “24 часа”.

Да не би българите да сме най-богатите, че да си купуваме пакетче масло в магазина за средно 7,36 лв., а „бедните“ германци да си го взимат същото за 2,50 евро. Ножицата между доходи и цени в България се отваря все повече и отдавна усещането за нищета не е било толкова тежко.

80% от българите се ограничават от основни храни, плодове и зеленчуци, показа и изследване на „Галъп“ отпреди няколко дни!

Ще го повтаряме непрекъснато! С непознаване на принципите на работа на държавата, икономиката и парите, „Промяната“ „храниха“ инфлацията и не осъществяваха контрол на пазара. Така ни докараха до сегашния абсурд. Отговорността е изцяло тяхна и аз съм убеден, че на 2 април ще получат “обратна връзка” от избирателите – ще бъдат наказани за бедите, които причиниха.

Най-четени