Connect with us

Timeline

Футболни фенове подкрепиха депутат от ГЕРБ, два пъти спасявал отбора им

Published

on

Нова порция подкрепа от феновете на Черно море за предстоящите избори на 2 април получи бившият министър на младежта и спорта и кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС Красен Кралев. Кралев, който 9 години беше президент на „моряците“, а на два пъти спаси с лични средства клуба, се срещна отново с фен фракция „Дартанян“. На нея този път присъстваха треньорът на Черно море Илиан Илиев, капитанът Даниел Димов и един от ветераните Ели Маркес, съобщава novsport.com.

„Фен фракция „Дъртанян“ към НФК „Черно море“ проведе нова среща с кандидата за народен представител Красен Кралев. Гости бяха и старши треньорът Илиан Илиев, капитанът Даниел Димов и представителят на ветераните Ели Маркес. Обстановката отново бе много ведра, премина повече в разказване на спомени и лакардии около отбора. Лайт мотивът на вечерта бе подобен на девиза на фракцията: „Един за всички, всички за КРАСЕН КРАЛЕВ“ . Успех на Краси! ПРЕФЕРЕНЦИЯ 102“, написа във Фейсбук един от лидерите на фракцията Данаил Цолов.

Под поста му се стигна до дискусия сред феновете, като не всички от тях бяха привърженици на ГЕРБ. Повечето от тях, обаче се обединиха около идеята, че на предстоящите избори трябва да бъде подкрепен Красен Кралев като личност. Заради заслугите му към любимия отбор през годините.

„Значи, говорим за среща с човека 2 пъти спасявал Черно море, Красен Кралев, хората дали идеята за паметника на Кольо Спасов и положили неимоверни усилия, за да го има – треньора и капитана на Черно море.  Нашата цел е просперитета на Черно море. Красен няма нужда от доказване. Алтернатива?“, пише Симеон Златарев.  

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени