Connect with us

Fake Harvard

Ицо Хазарта заговори за фараони и извънземни в политиката

Published

on

С личната ми кауза и това, че помагам (б.р. на деца без родители) със собствени средства и време, се надявам да дам знак на всички, че в политиката хората не са фараони, не са извънземни. Това заяви Христо Петров, който е водач на листата на коалицията „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“ (ПП-ДБ) в 25 МИР в София.

По думите му, когато един депутат види проблемите на тези деца от първо лице, може да намира начин да ги решава на едно друго ниво.

Друга негова кауза е да има улеснена процедура осиновените хора да получават сведения за своя биологичен произход.

„Посвещавам си времето на тази кауза, защото тя засяга пряко хиляди хора, а косвено стотици хиляди хора. Това са човешки съдби и хора, които са се обърнали към мен през тази година. Право на хората е да открият техният биологичен произход.

Става въпрос и за правото да простят, защото така, както е в момента, те дори нямат и на кого да простят, защото законът не им дава правото да знаят на кого“, заяви Ицо Хазарта в сутрешния блок на bTV.

По думите му законът да не бъде променен толкова време е, че „все няма време“.

„Това не е енергетика, не е асфалт, от които текат едни големи комисионни. Това са човешки съдби. Внесох този законопроект в предишния парламент. Признавам, че го направих към края, но по простата причина, че иска законопроектът да е добър и изпипан“, каза кандидат-депутатът.

Той заяви, че законопроектът отново ще бъде внесен.

„Обещавано им е повече от десетилетие и все не остава време“, допълни Ицо Хазарта.

Най-четени