Connect with us

Нюзрум

Интригата се заплита! Нинова отрече Кондьо да е част от инициативния комитет

Published

on

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова отрече пред Нова телевизия твърденията, че певецът Кондьо Савов е бил част от инициативния комитет на БСП в Сливен за джендър идеологията, а после е бил изтрит.

„Този човек никога не е бил член на инициативния комитет на БСП. Може да се види в сайта. Няма местни комитети. Всякакви подобни съобщения са фалшива новина. Той не е бил вътре, за да се оттегля“, каза Нинова.Тя нарече провокации тези новини и добави, че може да прочетем, че някой е изял някой друг. 

Припомняме, че певецът бе съден преди време за трафик и склоняване към проституция. Появи се твърдение, че той самият се е оттеглил от инициативния комитет срещу изучаването на „третия пол” в училище в Сливен, правейки следното изявление: „Заставам зад обществена кауза в името на българските деца. Явно това не се харесва на определени кръгове. Вярвам в Божиите закони и християнските ценности. За да не навредя на това Богоугодно дело, се оттеглям от местния инициативен комитет, но оставам отдаден на каузата“.

По темата със снимките с мотори и препратката затова кой е първи – тя или Мая Манолова, лидерът на БСП заяви, че това няма значение.

„Левицата!” беше създадена изкуствено, за да тегли от БСП. Там няма желание за обща лява политика или за обединение. Копието винаги е по-слабо от оригинала. Гъби-двойници има много в последните години“, коментира тя.

Нинова заяви, че резултатът им ще бъде по-висок на тези избори от миналия път.

Лидерът на БСП посочи, че от партията осъждат агресията между Русия и Украйна, но не коментира дали руският президент Владимир Путин трябва да се арестува и дали е агресор.

„Лични оценки на лидери на партии не даваме. Тази оценка ще я даде историята. Чух коментар, че трябва да застанем на правилната страна на историята, а коя е правата“, запита Нинова.

„Трябва ли да се унищожават паметници, само защото десните трябва да спечелят няколко гласа, дайте да ги унищожим“, посочи тя.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени