Connect with us

Fake Harvard

Горещо проучване установи каза ли всичко Лена за „ъгъла на парапета“

Published

on

Скандалът със секс аферата на Кирил Петков и Лена Бориславова ще остави траен отзвук в обществения живот на България, съобщава БЛИЦ.

Той избухна, след като Петков и Бориславова бяха заснети как влизат в луксозното любовно гнезденце на прелюбодейците, ситуирано в идеалния център на столицата-на метри от бул. „Витошка“. 

По думите на Бориславова квартирата е била ползвана за офис, в който двамата са обсъдили делата и ходовете на „Продължаваме промяната“ в българската политика. Веднага обаче избухнаха съмнения, защо именно този апартамент е използван за политически сводки и планове, а не някой просторен и светъл офис, до какъвто най-вероятно достъп имат двамата. 

На клипа се вижда в един момент, че Петков уж посяга към парапета на стълбите, но е възможно и ръката му да стисва и нещо друго, докато Бориславова отключва вратата на квартирата. 

„По-скоро са обсъждали предизборната програма и каква ще е функцията на Ленчето в правителството“, коментират с ирония потребители във Фейсбук.

Припомняме, че само няколко дни след датата, на която охранителната камера е засякла Кирил Петков, тогава служебен министър на икономиката, и Лена да влизат във въпросния апартамент, тя бе назначена в ББР за 14 хил. лева заплата.

Месеци по-късно Бориславова даде съмнително обяснение за скандалните кадри, оправдавайки се, че „ъгъла на снимките е грешен“.  

„Когато влизаш в политиката знаеш, че ще платиш цена. Очакваше се, че атаките ще бъдат основно по линия на политиките. Оказа се, че другите сили действат по различен начин. Така или иначе не бих пожелала на никого да минава през толкова интензивна атака“. Това каза по bTV Лена Бориславова.

По повод кадрите, на които се вижда известна близост със съпредседателя на „Промяната“ Кирил Петков, тя коментира: „На тези кадри няма от какво да се притеснявам. Един погрешен ъгъл – както ъгъла с държането на ръцете в Министерски съвет, който трябва да бъде оспорен. 

БЛИЦ се допита до своите читатели, дали Лена Бориславова е казала истината за скандалните кадри. 

Възможните отговори бяха: 

– Да, това е било делова среща,

– Не, заради странното обяснение за „ъгъла на парапета“,

– Срещата може да е съчетала полезното с приятното, 

– Нямам мнение. 

Мнозинството българи, участвали в допитването, обаче са на мнение, че Лена не е казала истината за срещата си с Петков в апартамента.

Цели 58.77% са на мнение, че бившата началничка на кабинета „Петков“ не е казала истината за „ъгъла на парапета“. 

Други 33.17% са на мнение, че „срещата е съчетала полезното с приятното“

И само 4.63% са на мнение, че тя е нямала какво да крие и в квартирата се е състояла чисто работна среща. 

3.43% от допитаните нямат мнение по въпроса. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени