Connect with us

Гербери

Борисов: Съвместната работа между ГЕРБ и “Конрад Аденауер” е от огромна полза за реформите у нас

Published

on

Съвместната работа между ГЕРБ и Фондация “Конрад Аденауер” винаги е била от огромна полза за всички реформи, провеждани в България.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща със заместник-ръководителя на отдел “Европейско и международно сътрудничество” на фондацията Франк Прис в централата на партията.

Политикът е отправил благодарност г-н Прис, че експертите на фондацията винаги са били до партията при нужда от съвет във всяка една сфера на обществено-политическия живот.

По време на разговора двамата са отчели и отличното сътрудничество между фондацията и структурите на Младежи ГЕРБ и Жени ГЕРБ.

Съвместните ни академии и кръгли маси ще продължат и занапред като за нас е изключително важна експертната подкрепа, която ни оказват от “Конрад Аденауер” при подготовката на управленската програма на ГЕРБ, посочи още Борисов, като добави, че е запознал г-н Прис и с хода на предизборната кампания:

Уверих го, че структурите на партията са в отлична кондиция, кандидатите ни се срещат всекидневно с максимален брой избиратели и представители на различни професионални общности и сме готови след спечелването на изборите да съставим правителство.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени