Connect with us

Импийчмънт

Голяма новина в семейството на Илияна Йотова!

Published

on

Максим Йотов е името на първия внук на вицепрезидента Илияна Йотова и професор Андрей Йотов, пише „24 часа“.

Бебето, което продължава фамилията на своя дядо – прочутият български хирург, е родено в неговия месец март. Това споделиха приятели, с които лекарят е отбелязал двойния празник – раждането на Максим и своя рожден ден.

Момченцето, което е първо дете за сина Марин и неговата съпруга Кристияна, е проплакало в столичната болница „Надежда“. Екипът на д-р Генадиева и д-р Стоичкова е помогнал за появата на 51-сантиметровия мъж, който тежи 3 килограма и 330 грама.

Вицепрезидентът, която има един син – Марин, държи дискретно живота му извън прожекторите. Преди по-малко от 3 години, той се венча за любовта на живота си Кристияна.

Илияна и Андрей Йотови са заедно почти от 40 години – запознават се, когато тя е ученичка във Френската гимназия, а той – студент по медицина. Професорът и до днес демонстрира огромна любов, уважение и…търпение към държавните ангажименти на своята съпруга, категорични са най-близките им приятели.

Затова те са убедени, че титлата “дядо” на Андрей Йотов ще отива, но това съвсем не означавало, че Илияна Йотова е баба и било особено видимо във великолепната форма, в която е вицепрезидентът.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени