Connect with us

Гербери

Ексклузивно! Бойко Борисов с политически разкрития

Published

on

„Нищо не се е променило от времето на *Мирчо Спасов, защото дойде Бойко Рашков, едно и също котило. Представяте ли си концентрационен лагер да го кръстиш „Слънчев бряг“. Душата ти трябва да е мръсна. Разчуствах се, защото като станах главен секретар, една мъка на майка ми, да види как е загинал най-скъпия ѝ роднина. Чак тогава намерих смъртния акт и там беше записано, че е загинал от „червения вятър“. Това е всичко различно от нашия морал. Не само вие на тази дати когато СДС отива там, ще отидат и всички младежи, защото нашето младо поколение не знае тази мракобесна фигура Мирчо Спасов, Кацамунски, не знае такива имена. Това трябва да е паметта ни, защото методите и разбирането им да унижат са същите. Умрял от „червен вятър“, умрял на „Слънчев бряг“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч. Повод за думите му е получения сертификат за благодарност, за дарението направено от партия ГЕРБ да се направи филм и да се помни историята за концентрационния комунистически лагер „Слънчев бряг“.  

По повод АМ „Хемус“ Борисов отчете, че поне не са позволили съвсем да падне. Лидерът на ГЕРБ отчете вината на медиите, че от сутрин до вечер показваха Кирил Петков в електромобил и рекламата за завод, но сега не показват празното поле. Не показват и пълния язовир. „Тая реклама която блъска от сутрин до вечер, включително и сутринта. Петков казва, че Велкова за два си противоречи. Не, това е секретен доклад до МС, но когато излезе публично положението е друго. Тя не може да го произнесе публично, защото ще носи наказателна отговорност. Тя го е изпратила до министерствата, за да знаят какво трябва да съкращават“, заяви Борисов.

Той припомни, че когато е станал премиер нито в София, Пловдив и други градове е имало спортни зали. А тази във Варна е висяла във въздуха, а отдолу под колоните 9 метра вода. В Бургас от две години е готова най-голямата зала в България, но не я пускат. Там трябваше да е световното по лека атлетика, но не го правят, защото ще се говори, че ГЕРБ я направи. Когато пуснахме Арена Армеец в София веднага федерациите бяха наградени с първенства. Същото за църквите и манастирите, вчеа над 5 хиляди души ни посрещнаха в Пловдив“, подчерта още Борисов.  

„Снощи като се прибирах при Казичене мантинелата от катастрофата с миграните стои смачкана, маркировка няма. Уважаемия министър Шишков като е взимал ядките не е ли видял, че няма маркировки и хората ще се избият. Отвратителен е пътя и всичко е заяждане. Асен Василев казва, че живеем по-добре. Ако е така, станете и си отидете, тогава ние каква работа имаме при вас“, заяви пред пълната зала Борисов и припомни, за надценката при горивата и природния газ по времето на ПП и допълни, че имат свидетел, че точно по това време Асен Василев е бил в сградата на „Лукойл“ с точен ден и час. „Резултата от тези срещи се измерва в милиарди за сметка на хората“.

Advertisement

„Младене, силата е в армията. Има значение и лидера и дали са и двама лидери, дори седем лидери, но армията се състои от тези хора. Вчера в Пловдив си направих експеримент и накарах да излязат тези до 33 години и те бяха стотици. Имаме огромна армия от знаещи и можещи“, обърна се Борисов към хората.

„Без стабилно управление България отново ще потъне в разруха. От една медия научавам, че тези от ПП раздават торбички с лакомства, но това се проверява. Вчера говорили, че при тях се събирало повече ДДС, кого лъжете, цифрите са ясни. Мина времето когато българските граждани се доверяват на тези шарлатани. Били обещали в тази програма да завършат 5 моста над река Дунав. Те дори не са забрали, че 2014 е подписан меморандум и още три през 2019, но пропускат, че става дума за трети мост“, заяви Николай Нанков водач на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч.  

„Те откраднаха парите за АМ „Хемус“ в специалната сметка, която ние останахме. Откакто я оставихме има 55 метра напредък от над 200 километра. Тя е спряна необратимо и с години ще наваксваме свършеното от шарлатаните. Щели да вкарват „немски“ норми, те дори езика не познават, защото стандартите са германски. Ама ние го направихме още 2018 година. Какво ще правите, прочетете си нормативите приети от нас още преди пет години. Обрекоха Ловешка област на безвремие. Помните ли как обикаляше и обещаваше завод за автомобили. Вместо завод за електромобили, построиха фотоволтаик. Поредната измама от тези презокеански измамници. Ходи Кирчо на Пазар Дере, източиха язовира за два дни, за да се снима, че е празен, че сме похарчили едни пари за ненужна стена. Но ние помним как язовира преля и заля автомобилите“, заяви още Нанков.

Младен Маринов отчете тежката криза с мигрантите. „Бойко Рашков обезкърви МВР, алармирахме какво ще се случи, но никой не действа. Аз такава безотговорност не съм виждал.“

* Мирчо Спасов Христов е политик от БКП, от 1957 г. е заместник-вътрешен министър. Мирчо Спасов организира и ръководи лагерите край Ловеч и Скравена, ръководи контрабандни канали и отговорен за източването на милиони левове от служба „Културно наследство“ към Министерството на външните работи.

Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени