Connect with us

Timeline

Андролова: Тройката от Харвард са идиоти

Published

on

Може ли да ми кажете защо каквито и факти да излязат за ПП, все едно, че нищо не се е случило. И всичко се оправдава в медиите по някакъв елементарен, инфантилен начин като че ли нацията е умствено дефицитна.

Това написа в профила си в социалната мрежа журналистът Калина Андролова.

Ето какво още казва тя:

„Демокрацията ни е някаква изродена форма на контрол върху племето. Най-кресливите антикорупционери, най-улично-протестиращите срещу недъзите на действителността се оказват сродни души на Понци, които тарашиха всички системи на държавата. Стряскащото е, че сме я докарали дотам, че НЯМА ИСТИНА!

Практически фактите не съществуват. Затова наричам водачите на Промяната ИЛЮЗИОНИСТИ.

Каквито и факти да се извадят за тяхното управление, те се промиват чрез създаване на илюзии в медиите. Ние сме общество, управлявано изключително от медийната власт, от две частни телевизии, които повличат обществената телевизия по „правилния“ тренд. Истина е това, което решат телевизиите, че е истина.

Има завлечени милиарди, ако телевизиите кажат, че има. Не само това. Натъкваме се на политическо поведение изцяло скроено по настроенията на двете телевизии, тоест на собствениците им.

Последният случай с финансовата министърка, медиите да й моделират становището, да й вменяват вина, да я уволняват, да я контролират е тъжна картинка. И сега тази, дето не е искала да каже това или онова предлага данъчна реформа. Е, нали, както каза Лена, НИКОГА ДЪРЖАВАТА НЕ Е ИМАЛА ТОЛКОВА ПАРИ?!

Предаваните чрез медиите МОДЕЛИ на елиминиране на аргументите и употребата на директна лъжа създават „тълпи“ с огромни размери. Психологически тълпи, готови за действие, следвайки своите емоции и убеденост. Това е колонизиране, интервенция от хибриден характер.

Никой ли в тази държава не разбира, че ПП не могат да бъдат водачи на племето! Че държавата беше вкарана в много тежка криза във всички смисли и изражения на държавността. Че се прокарва и изпълнява план, и в това няма нищо конспиративно.

Дебилната власт е опция за контрол! През дебилната власт се случиха много неща и още ще се случат, които други нормалномислещи партии не биха си и помислили да направят. От записите на прокуратурата става ясно, че ТРОЙКАТА от Харвард е считана за сбирка от ИДИОТИ дори от тези, които ги ползват за свои поръчки.

Кое е това, което кара телевизиите и журналистите, работещи там, да действат като зомбирани в полза на КАТАСТРОФАТА?! Кажете ми.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени