Connect with us

Нюзрум

Нумероложка с изненадваща прогноза за резултатите от изборите

Published

on

ГЕРБ има лидерска позиция, с тенденция за водеща роля, но без шанс да направи правителство. Тази прогноза изрази нумероложката Нели Колева в интервю за „Марица“. По думите ѝ Христо Иванов и Кирил Петков все по-трудно ще се разбират. Предстоят им неразбории, спорове, недоразумения, конфронтация. Според нея през цялата 2023-та БСП и лично г-жа Нинова минават през етап на голяма трансформация. Ето какво още каза тя: 

 – Г-жо Колева, добра дата за избори от нумерологична гледна точка ли е 2 април 2023 г.? Крие ли датата  риск за политическата съдба на България? 

– Според нумерологията и астрологията планетата Земя навлезе в нова епоха от началото на 2020 г. От планетарна гледна точка започна нов глобален преход.

Астрологични и нумерологични характеристики сочат, че към Земята идва коренно различна енергия – повече от 3 години. Тази нова енергия е особено силна в световен план – до 2025 г.

Човечеството, всички народи се намираме в нов космичен цикъл. Това е голям десетгодишен цикъл, който засяга всички страни по света, всяка по различен начин в зависимост от нейните характеристики.

Космичната продължителност на цикъла е до 2030 година. Този голям космичен период е свързан с трансформации в политическия живот на България. Промените се случват бавно и поетапно през различните години на периода в зависимост от структурата на текущата година, както и през личните месеци на годината. Отчетливо динамични са 2024, 2025, 2026 година. Всяка тя е интересна и трансформираща откъм събития. Цялото хилядолетие е под знака на цифра 2 и 4 и техните редуцирани стойности.

Следвайки тълкуването на всички цифри от текущата 2023 година според вибрацията на годината, както и последните цифри, налице е космична тенденция о към поява на нова структура – макар през първото полугодие да е все още слабо изразена.

Т.е. на местата на старите лидери да дойдат нови лидери. Това е космичното значение на цифрите от 2023 година. Предстои да видим разнообразен и шарен парламент с бурен парламентарен живот. В цифрите, образуващи структурата на годината, участва променливата и неустойчивата вибрация на Меркурий. Имаме също и Марсово влияние, което се свързва с конфликти, непочтеност, властване, интриги, спорове.

2023-та е под засиленото влияние на цифра 7, която се свързва с планетата Марс, според системата, по която работя от дълги години. Аспектите на 2023-та имат отношение и с кармични уроци на планетата Сатурн. Коалиционните партньори трудно ще правят съглашение.

Нумерологичните изчисления сочат, че датата на предстоящите избори е числото 49, което се обвързва със Сатурн и Плутон.  

От сбора на цифрите в 2023 проследяваме активността на цифра 2, отговаряща за Луната.

От нумерологична гледна точка датата на предстоящите избори е обединителна, но недостатъчно. 

В съставните енергии на 02.04.2023  липсва голяма активност. Датата е затворена енергийно. Желателно е лидерите и партиите да мотивират своите избиратели.

– За кого от основните политически лидери 2 април е най-позитивна дата?

– Датата е частично позитивна за Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Костадин Костадинов, Стефан Янев.

– За кого датата 2 април е по-благосклонна и вещае по-сигурна победа – за коалиция ПП-ДБ, която се явява с номер 12, или за коалиция ГЕРБ-СДС с номер 2?

– Номерът на бюлетината не дава пълна информация коя партия ще спечели повече гласове в изборния ден. Това е само тенденция, насока. Позитивен номер невинаги означава сигурна победа на дадена партия. Дали дадена партия може да има повече предимства – ориентираме се според анализите на числата и според личните, индивидуални хороскопи на лидерите към деня, в който се провеждат изборите. Важен е и личният месец.

 Хороскопите на водачите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ  в близките месеци имат напрегнати аспекти. В деня на изборите има две политически сили, които имат сходни, близки резултати. 

Според нумерологични и астрологични изчисления предстои битка за лидерското място. Следвайки цифрите, партия ГЕРБ има лидерска позиция, с тенденция за водеща роля, но без шанс да направи правителство.

Двойката в астрологията е Луната, която олицетворява народа. Тя се стреми да помага и избягва конфликтни ситуации, но е склонна е на движения в много посоки. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов има динамичен рожден хороскоп. Според рождени параметри личният му месец както в деня на изборите, така и през април, има обединителен характер, но без дългосрочна перспектива, тъй като много скоро – през лятото, се сменят важни параметри в хороскопа му.

ПП и ДБ вече са в коалиция, но трудно могат да намерят нови партньори в следващия парламент.

Според нумерологичния анализ рождената, композитна карта на Кирил Петков сменя вибрация на личната година през април 2023-та, след деня на изборите. Тогава се променят рождените характеристики на г-н Петков.

Астрологичните изчисления сочат трудности при съдружаване, появяват се разногласия при колективна работа с друга партия, така също и при влизане в нови съдружия.

Според новата вибрация човек има определени изисквания, по-трудно прави компромиси, отстъпки, иска да бъде видим и чут. Нумерологични изчисления сочат, че лидерите Христо Иванов и Кирил Петков все по-трудно ще се разбират. Предстоят им неразбории, спорове, недоразумения, конфронтация.

Без значение коя от водещите формации е първа, тя няма да има шанс да състави кабинет в дългосрочен план, тъй като в рамките на 2 месеца от деня на изборите и двамата лидери – Бойко Борисов и Кирил Петков, сменят личната си година, а това променя кардинално моментните произтичащи събития и техните лични хороскопи.  

– ДПС ще се яви с номер 13. Ще му гарантира ли трета позиция, както на предишните избори?

– В борбата за 3-та позиция ще се борят ДПС (№ 13) и „Възраждане“ (№ 3) на Костадин Костадинов.

Номер 3 в нумерологията е символ на планетата Юпитер. Тази цифра участва и при двете партии. Числото се свързва с успеха, късмета, дава признание, шанс за успешни нови контакти. Тройката има стабилна структура, разчита на доверие, симпатия.

От гледна точка на астрологията, ДПС е с номер 13, чийто редуциран сбор е материалната вибрация четворка. Четири има добра организация и лидерски способности. Свързва се с ред, закон, дисциплина.

Според астрологични тълкувания партия ДПС може да избере пътя, свързан с подкрепа, което е по-видимо изразено след рождения ден на лидера Мустафа Карадайъ през май. Според рождени данни на лидера ДПС може да са ключов фактор след изборите – влиянието е засилено през втората половина на 2023 г. 

– Според едно от социологическите проучвания „Възраждане“ излиза на трета позиция, какъвто е и номерът, с който ще се яви на изборите. Какъв е шансът това да се случи?

– Костадин Костадинов отдавна обяви, че се бори да спечели първото място. Независимо че към момента партията няма капацитет за първа сила, тя непрекъснато увеличава своите избиратели. Звездите и числата са благосклонни към лидера Костадинов.

Нумерологичен подход сочи, че е налице тенденция „Възраждане“ да спечелят повече гласове в съпоставка с предишните избори, дори може да удвои резултата си. Това е единствената партия, която увеличава своите избиратели.

– Коалиция „БСП за България“ ще се яви с номер 1. Какъв шанс им дава това за добро представяне предвид вътрешните борби и постоянния срив от избори на избори?

– Според знаците на нумерологията подкрепата за БСП с лидер Корнелия Нинова се увеличава. Партията имат съдбовен шанс да си върне избирателите чрез гласуване с хартиената бюлетина. През месец април рождената характеристика на г-жа Нинова като личен месец е доста индивидуална, но през месец май е под влияние на Луната – отговаря за колектив, група.

Единицата нумерологично е символ на постоянството, дава напредък, стабилност. Тя се свързва с лидерство, новото начало.

През цялата 2023-та партия БСП и лично г-жа Нинова минава през етап на голяма трансформация. Това ще се усети с по-голяма сила през 2024-та.

– Коя от трите партии на ръба е с най-големи шансове да влезе в 49-ия парламент – „Български възход“ с номер 15, „Левицата“ с № 14 или „Има такъв народ“ с № 4?

– Следвайки нумерология, астрология, редукцията на номер 15 „Български възход“ може да мине през цифра 6, олицетворяваща Венера. Тази астрологична характеристика е податлива на чуждо мнение, човек може да изпада в лутане, колебания. 

„Левицата!“ е с № 14, което предпоставя пречки, трудности, възможни са спорове, докато се стигне до единомислие, съглашение. Според астрологията имаме сатурново влияние в структурата на числото 14, което дава известни затруднения. Но пък четворката е борбена, властна и последователна.

 ИТН с лидер Слави Трифонов е с номер 4. Нумерологично и астрологично цифра 4 отговаря на планетата Сатурн. Под нейния контрол са препятствията, лишенията, самотата. Под влияние на цифра 4 човек може да има лично неудовлетворение в живота, може да страда. Четворката всичко постига с много труд.

– Какви шансове за съставяне на мнозинство и кабинет дава датата 2 април? Ще продължи ли изборната спирала, или има шанс да бъде спряна?

– Редица нумерологични и астрологични фактори сочат, че предсрочните избори на 2 април не са последните парламентарни избори за 2023 година.

От нумерологична и астрологична гледна точка налице е тенденция да се състоят няколко пъти предсрочни парламентарни избори през тази 2023 година. Предстоят ни избори както с участието на стари, така и на нови лидери, партии, някои от които са в коалиции. И през тази 2023 година тенденцията е за неспокойни месеци в политическия живот на България. Това е до края на 2023-та. Напрегнати месеци има и през 2024 г.

Според знаците на нумерологията и астрологията предстоят трансформации в политическия живот на страната. Голяма част от партиите се намират в дълбока политическа криза. Хороскопи на много влиятелни лидери претърпяха промени. Тези големи трансформации продължават и в годините напред.

От гледна точка на числата, съставянето на правителство с голяма продължителност във времето няма.

Според нумерологията и астрологията правителство с мандат дори до местните избори  не може да се състави. Нумерологични и астрологични анализи сочат слабо изразена тенденция да се състави кабинет с много кратък мандат – до лятото на 2023 г. 

Нумерологично и астрологично  има тенденция за нови избори в рамките на 2023-та.

Най-четени