Connect with us

Гербери

Трогателно! 87-годишен мъж нарече депутат от ГЕРБ – най-добрият човек

Published

on

„Ти си най-добрият човек“, така възкликна 87-годишния Младен Ушев в село Дряново, като прегърна Вежди Рашидов.

„През 2021 при нас дойде премиерът Борисов и помогна за свлачищата, сега ти си при нас и е чест, че за първи път тук идва председател на НС. Значи всичко ще е наред. Откакто съществува Дряново тук такива големи мъже не бяха стъпвали, радваха се в селото“. 

Хората се оплакаха от скъпия живот през последните две години и трудния достъп до здравна помощ, но не пропуснаха да благодарят на правителствата на ГЕРБ за укрепването на свлачищата и ремонта на пътя от Юговското ханче през Лъки до село Здравец. 

Сърдечно, с изпълнение на гайда и с прегръдки, посрещнаха Вежди Рашидов и в Лъки. Той бе придружен от областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители д-р Иван Червенков и Йордан Куцев. Домакини на срещата бяха общинския ръководител Дафинка Каменова и секретаря на партийната организация на ГЕРБ Марияна Радкова.

Хората бяха усмихнати и ведри, но с тъга споделиха, че са обезсърчени от високата инфлация, цените на хранителните продукти, електричеството, дървата, които ги оставят с празни джобове. Да види на живо отново Вежди дойде и Йордан Старков – негов съученик от Мадан през далечната 1966 година. 

„Да гласуваме и да направим така, че да спрем инфантилността, която потопи България. Вдигна цените до небето и нищо не построи. Ако ние оставим пак едни неопитни хора да вземат властта, ще бъдем още по-гладни и по-бедни от сега“, каза пред хората на площада в Лъки Рашидов.

„За съжаление всичко, направено от ГЕРБ, пропадна, защото парите ги няма, инфлацията, която е 4 пъти по-висока от преди 2 години, изяде повишенията на пенсиите и заплатите. Всички го усещаме по джоба си. И затова трябва да се обединим и да дадем своя глас за можещите от ГЕРБ“, добави Мараджиев.

Вежди Рашидов призова хората да гласуват с разум и да помнят, че обещае ли нещо Борисов и ГЕРБ, то се случва и е добро за държавата.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени