Connect with us

Timeline

Ексклузивно! Слави призна какво жестоко наказание ще отнесе, заради песничката за кака Лена

Published

on

Съветът за електронни медии е вдигнал мерника на телевизията на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов заради песента за Лена Бориславова. Това съобщи самият Трифонов в профила си във Фейсбук. 

Заради „нарушаване на добрите нрави“ 7/8 TV може да отнесе глоба в размер 3 до 20 хиляди лева, става ясно от думите му. 

Ето какво написа Трифонов в профила си в социалната мрежа: 

След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена.

Advertisement

Защо? Защото “Седем-осми Ти Ви” е пуснала въпросната песничка и е нарушила, цитирам – “добрите нрави”.

Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира.

Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада – не знам.

Та, СЕМ ще иска да наложи глоба на “Седем-осми Ти Ви” заради нарушаване на добрите нрави, в размер от 3 до 20 хиляди лева.

Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”.

Advertisement

И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед.

Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея – да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър изследвания”, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени