Connect with us

Timeline

Атанасова към ПП-ДБ: Няма как да заявиш, че ще се бориш с битовата престъпност, при условие, че си разбил системата на сигурността

Published

on

Няма как да твърдиш, че ще „прилагаш принципите “нулева толерантност към корупцията” и “никой не е над закона” при условие, че си нарушил Конституцията, а корупционните схеми и посредниците са етикет на управлението ти през всички 232 дни! 

Няма как да заявиш, че ще се „бориш с битовата престъпност и ще създаваш защитена и справедлива среда за живеене във всички населени места в България;“, при условие, че си разбил системата на сигурността, а битовата престъпност, наркоразпространението, войната по пътищата, миграцията, обирите и убийствата са били ежедневие по време на дамаджаненото ти управление.

Няма как да заявиш, че “ публичния ресурс ще се разходва в полза на обществото, а не на определени политически и бизнес кръгове;“, при условие, че си плащал по 16 400 лв.месечно възнаграждение и 140€ на час за…услуги под грешен ъгъл, а всички жени, мъже, братовчеди, баджанаци, балдъзи и т.н си уредил на държавна хранилка.

Няма как да твърдиш, че „укрепваш правовата държава“, а си арестувал незаконно.

Няма как да „създадеш нова Комисия за противодействие на корупцията“ при условие, че Рашкоff ти е бил литмус за борба с корупцията.

Няма как да твърдиш, че ще избираш

„независими, прозрачни и отчетни регулатори“, при условие, че вече си избирал такива в противоречие с Конституцията. / КЕВР/

Няма как да твърдиш, че ще „въвеждаш в българското законодателство всички реформи, залегнали в Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България.“, при условие, че с „идеите“ си за НПВУ, почти си закрил „Мариците“, за да пробуташ батериите, Gemcorp и други корупционно – посреднически схеми.

Няма как да твърдиш, че ще „въвеждаш механизъм за разследване на главния прокурор“, а когато вече се е гласувал такъв, да не си бил в залата на НС.

Няма как да твърдиш, че ще правиш „Конституционни промени“, а комисията по конституционни въпроси, председателствана от теб да е провела 3 заседания за 5 месеца и никога да не е обсъждала промени в Конституцията.

Няма как да излъжеш отново! Това написа във Фейсбук Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС за програмата на ПП-ДБ. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени