Connect with us

Timeline

Журналистка нападна Руди Гела, отново

Published

on

„На 8 март бях спрял колата си пред частен гараж, защото заедно с колегите от „Продължаваме промяната“ подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис, който е в непосредствена близост“.

Това написа вчера в профила си във Фейсбук водачът на плевенската листа на ПП/ДБ Радостин Василев.

Журналистката Соня Колтуклиева оспори твърденията на Василев.

„Бил паркирал колата си за малко пред кооперацията на ул. „Цар Калоян”5, пред табелата „Гараж”, защото – ах, този епилиран женомразец, събудил се като кавалер на Осми март, бил забързан да подарява китки на плевенчанки. Лигня. Плевен е велик, но малък град, все пак. Още на 28 февруари някой си Кристиян Петков ми изпрати във Фейсбук снимка на същата кола, паркирана на същото място – неправилно. В кооперацията на ул. „Цар Калоян” 5 живее местната манекенка на булчински рокли Тинка Игнинска, която е била сътрудничка в офиса на „Има такъв народ” за изборите през пролетта и лятото на 2021 година. Та от четата на Слави са засичали Радостин и Тинка в хотел „Дипломат” в Луковит“, твърди Колтуклиева.

„Че защо не?! “Братството на промяната” въведе правилото работните срещи да се правят извън кабинетите, на по-нестандартни места. Като Кирил Петков и Лена Бориславова, например, – в неделя, в 8:33 часа сутринта, на 21 юли 2021 година, в Airbnb квартира, на ул „Гладстон” в столицата“, допълва тя.

Тя пита още как Радостин Василев знае какво пише в полицейското досие на Христо Аврамчев.

„В гузното обяснение, което е дал вчера във Фейсбук, нарича автомобила „личен”, а защо не го е декларирал в КПКОНПИ, както е задължително? Кой му го е предоставил, докато е бил спортен министър и срещу какви обещания и услуги? Защото спортният министър е обявил 150 000 лева налични, с които няма как да си купи „мерцедес” за 350-400 хиляди лева. Има как да стане по-лъжливо и по-смрадливо“, завършва тя.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени