Connect with us

Fake Harvard

Този на какви хапове е!? Руди Гела и компания нахлуха в офис на Слави Трифонов

Published

on

Водачът на листата на коалицията ПП/ДБ в Плевен Радостин Василев и свитата му са нахлули в офиса на „Има такъв народ“, намиращ се на ул. „Васил Левски“ в центъра на града, съобщава Plevenutre.bg като се позовава очевидци на случилото се.

Помещението се намира на около 200 метра от бившия офис на ИТН, който в момента се ползва от Василев за кампанията му като част от „Продължаваме промяната“. Бившият министър решил да се прави на интересен, претендирайки за собственост върху мебели, но единственият дежурен по това време член в офиса на ИТН не му останал длъжен и след размяна на реплики успял да охлади ентусиазма му.

Представител на партията на Слави Трифонов потвърдил за случката, но за момента от плевенската структура на ИТН не искали да разгласяват подробности с мотива, че „не желаят да се цапат повече с името на Радостин Василев“.

Припомняме, че преди дни Василев си навлече гнева на плевенската общественост заради отправени заплахи към гражданин, който снимал неправилно паркирания му автомобил.

Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени