Connect with us

Гербери

Вежди Рашидов в Куклен: Не може да оставим България в ръцете на неможещите

Published

on

„Дойдох да искам вашето доверие за съзиданието в името на хората“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Вежди Рашидов в Куклен.

„Не може да оставим България в ръцете на неможещите. Две години се нагледахме на хора, които нищо не са построили. Докараха държавата дотам 75% от населението трудно да покрива ежедневните си нужди, по данни на статистиката“, допълни Рашидов.

„Трябваше сега да живеем по-добре, икономиката да „цъфти“ както обещаваха „умните и красивите“, но не, това не се случи. При управлението на ГЕРБ общините се развиваха, получаваха средства и благоустрояваха населените места. Област Пловдив по онова време получи милиони за ремонт и благоустрояване на улици, на читалища, паркове, детски площадки, за изграждане на детски градини и на канализации. След 2 години управление на „Промяната“ развитието спря, спряха и проектите“. Така областният координатор Георги Мараджиев коментира ситуацията в Пловдив област и страната по време на предизборна среща в Куклен. 

„Омразата ражда само омраза, тя е път за никъде,  създаденото е това, което остава. Аз цял живот съм създал и знам цената на този труд, подчерта пред жителите на Куклен Рашидов. Коалицията ГЕРБ-СДС може да направи България отново стабилна, убеден е Вежди Рашидов.

Най-четени