Connect with us

Timeline

Зам.-кмет на Красно село нападна ДБ: Лицемери, келепирджии, шушумиги и използвачи

Published

on

От Фейсбук профила на Албена Белянова

Огромно „благодаря“ на Демократична България за недоверието и към мен. Нямате представа какъв товар свалиха от раменете ми! Недоверието е взаимно.

Няма друга политическа формация, в която да съм видяла толкова големи лицемери, келепирджии, шушумиги и използвачи. Жалко за смислените хора, които обаче рядко биват ценени.

По-добре е да си имаш работа с явни гадове, отколкото с прикрити такива. Не ли?

По същество – общинските съветници от Демократична България – Бойко Димитров и Яна Тодоранова (в момента и кандидат за народен представител) са предложили за кмет на Район „Красно село“ – Столична община до местните избори Борис Милчев.

С това предложение самоопределилите се като „добри сили“:

поставят под съмнение правната грамотност на председателя на Столичен общински съвет, според когото: „Общинският съвет, на база на решението на избирателната комисия, трябва да избере един от заместник-кметовете, който да довърши мандата“

  • четат и тълкуват закона (ЗМСМА) като им изнася
  • дават път (по Кристиан Таков) на човек, освободен през 2001 г.  от длъжността „заместник-министър“ на МРРБ не от кого да е, а от Иван Костов
  • правят (не)очаквано голям подарък на Политическа Партия ГЕРБ

Ако това е  „имакак“, то съвсем скоро ще си мечтаем за „законността“ и „борбата с корупцията“ от времето на Борисов.

Не се шегувам.

Това е капката, която преля чашата на търпението ми. А аз съм търпелив човек.

Не мълчах, докато Борисов беше на власт. Не мълчах по време на протестите срещу „борисовщината“. От месеци мълча, „за да не върнем Борисов“.

Вече няма как да продължавам да мълча, след като т.нар. „добри сили“ не искат Борисов, но нямат проблем с „борисовщината“.

За тези, които ще видят личен интерес в написаното – предложението на Росина Станиславова – кмет на район „“расно село“ – с прекратени пълномощия за заместик-кмет, който да довърши мандата, не съм аз.

#fightagainstcorruption

Най-четени