Connect with us

Fake Harvard

Има как за пари: В листата на ПП/ДБ влезли хора „за“ и „против“ колите в Морската градина

Published

on

„Лицемерието и фалшът по отношение на Морската градина лъсна официално в листата на ПП и ДБ във Варна! В обединението влязоха хора с коренно противоположни позиции  спрямо колите в Морската градина! Явно има как…“, алармират читатели на Tribune.bg.

Това станало ясно при представянето на кандидатите днес. Така рамо до рамо застанаха Благомир Коцев от „Хоризонт“, който атакува пред всички съдебни инстанции всяка заповед на кмета на Варна за забрана на колите в Морската градина.

До него са наредени Стела Николова, Изабела Иванова и Антон Тончев – членове на групата „Варна може да защити Морската си градина“, която уж има за цел да брани Приморския парк.

С присъствието си в тази листата заедно с Коцев, тримата „активисти“ всъщност публично признават, че каузата за забраната на автомобилите е била фалшива, смята читателят.

„Каузата обедини варненци, но е била използвана като смокинов лист, зад който ПП и ДБ си крият срамотиите! Докато беше областен управител на Варна Благомир Коцев от ПП спря в определени участъци автомобилите по Алея Първа, но не и в Морската градина. Така осигури спокоен достъп на МПС-та до комплекс „Хоризонт“, стопанисван от фамилията му.  Нито Стела Николова, нито Антон Тончев, нито Изабела Иванова реагираха на това нагло прегазване на интереса на варненци. В момента тримата пишман екоактивисти гузно си траят и не обелват и копче за колите в парка. Няма как – интересът клати феса. Депутатската заплата също!“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени