Connect with us

Нюзрум

ДПС на вниманието на ГЕРБ, Киро и ДеБъ: Длъжни сме да бъдем част от мнозинството в парамента

Published

on

Длъжни сме с 49-ото НС да бъдем част от онова мнозинство, което ще решава проблемите на хората. От онова мнозинство, което ще излъчи редовния кабинет, който ще решава проблемите на хората. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Ловеч. В нея участваха още евродепутатът Искра Михайлова, зам.-председателят на Движението Станислав Анастасов, водач на листата в областта и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.  

Наш дълг е да го направим. Хората живеят в трудна ситуация, подчерта Карадайъ.

Ние сме платили много висока цена за демокрацията и свободата в България. Затова ние имаме дълг да защитаваме демокрацията в България, категоричен бе той.

Затова – до изборите в диалог с гражданите, с ясната отговорност какво вършим, накъде вървим, с разум да си изпълним стратегията за повече от един мандат в Ловеч. И на 2 април да излезем с поета  отговорност за своята собствена съдба, с поета отговорност за съдбата на България, с разум да гласуваме за ДПС с № 13, призова Мустафа Карадайъ.

Това е до изборите. А след изборите нашата задача е с онзи добър резултат, който ще изпрати в 49-ото НС 49 народни представители от ДПС, да бъдем част от мнозинството в НС, което ще излъчи редовния кабинет, заяви още Карадайъ. И подчерта, че основната задача на политиката е да решава проблемите на хората, не да налага лични интереси.

Лидерът на ДПС благодари на структурата на Движението, която се включи активно в организацията на дарителската кампания в подкрепа на турския народ след опустошителните земетресения и на хилядите дарители от цяла България. Дълбок поклон пред всички български граждани, които без оглед на партийна, етническа и религиозна принадлежност отвориха сърцата си за бедстващите съседи и направиха дарения, заяви Карадайъ.

Разум, Отговорност, Диалог – РОД. Слоганът на ДПС напомня на всеки за рода, родното място, Родината, заяви и водачът на листата Станислав Анастасов. И допълни: „Хората чакат от нас решения на конкретните им проблеми – инфлацията, доходите, работните места. Длъжни сме д отговорим на очакванията им”.

Преди това Мустафа Карадайъ и екипът на Централния предизборен лъч бяха на предизборна среща в село Галата Тетевен. Днес повече от всякога имаме нужда от разум, отговорност и диалог, за да извадим страната от тежката политическа криза, заяви Карадайъ.

Най-четени