Connect with us

Timeline

Професор беснее: Това е достатъчно основание да не гласувате за Божанков! Не ви ли е срам?

Published

on

С гневeн пост във „Фейсбук“ излезе проф. Огнян Минчев по повод политическото мото, с което Явор Божанков влиза в изборите, представяйки ги не като съревнование на идеи, а като битка между злото и доброто. 

“В крайна сметка на тези избори става дума само за едно: за ултимативната битка между доброто и златото”, пише на предизборен плакат с логото на ПП и с лика на Явор Божанков.

„Това е достатъчно основание да не гласувате за този човек. Защото той очевидно е доброто. А ако вие сте решили да гласувате за някого другиго – явно сте зъл човек. Не ви ли е срам!“, написа Огнян Минчев.

Припомняме, че в 48-ото Народно събрание Явор Божанков прекрачи позицията на левицата като гласува за изпращане на оръжия за Украйна и затова бе изключен от ПГ на БСП. След като преживя близо месец както “независим депутат”, доскоро клелият се в идеите на БСП, се прегърна с Кирил Петков и естествено “извоюва” мястото си в листите на “Продължаваме промяната”.

Постът на Огнян Минчев събира много коментари, ето някои от тях:

– Nadia Rangelova

Божанков до вчера се търкаляше в краката на Нинова..
Едва го пробута с гражданска квота.Днес се събуди добър?А утре подозирам,че ще прескочи и тази коалиция .Смел юнак !

– Diyan Stankov
Тъжна история на ветропоказателя

– Neno Nenov
Изборите до дупка наистина ни закараха до дъното на дупката…

– Владо Нейчев
Същият човек е с политически произход изконното зло за България – антибългарската партия с терористично минало

– Ivo Baev
Тоя образ по български език и литература е бягал и от междучасията…”ултимативна” битка..що за недомислица, ама че неграмотност. А после след тая ми ти битка какво следва..лагери, народен съд, интерниране…какви ли не весели възможности за тия злите…

– Rumi Grozeva
Това с доброто и злото почва да прилича на долнопробен комикс. Чак се чудя това ли смятат, че е нивото на избирателите им! Поне на мен ми е обидно…

Най-четени