Connect with us

Timeline

Никакъв Морфов в „Хъшове“! Щом е от ДСБ, значи е демократичен боклук

Published

on

Главният режисьор на Народния театър Евгени Будинов тежко стана от стола си на масата на последния етаж в интелектуалното леговище „При Антиката“ и бавно се затътри към товарния асансьор. Трите водки му бяха дали необикновена решителност и кураж. Това написа журналистът Евгени Петров в личния си Facebook. 

Ето какво добави той:

– Ей сега ще й дам да се разбере тая кокошка Мая Манолова, закани се той, минавайки покрай кабиннета на ПР-ката на Народния. Флумастерът сякаш сам изскочи в ръката му и Будинов започна яростно да пише: „Долу Левицата“, вън стари комуняги от храма на Мелпомена и Никога с ДСБ, въпреки, че не си заслужаваше – ДСБ на практика го нямаше. С името на Мелпомена леко се затрудни, но накрая го изписа правилно.

– И никакъв Морфов в Хъшове. Баси десебейския боклук. Актьорите са да играят на сцената, а не от парламентарната трибуна! Щом е от ДСБ, значи е демократичен боклук. А за такива на сцената няма място.

А отвън герберска тълпа бурно приветстваше директора на театъра с възгласи ГЕРБ и „демокрация форевър“.

Будинов уморено отмести поглед от прозореца и сипа в чашата 2 щумящи аспирина с витамин С – единствената безалкохолна напитка, която познаваше. Беше време да тръгва.

Чакаше го тежко интервю с Мария Цънцарова.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени