Connect with us

Гербери

Рекорден брой нови членове прие МГЕРБ-Враца

Published

on

20 нови членове прие МГЕРБ -Враца на проведеното тази вечер събрание на младежката организация.  

„Това е прецедент в историята на младежките политически организации като цяло“, коментира областният координатор  на МГЕРБ Мартин Харизанов.

„Днес е истински празник за нашата структура, защото ще приемем 20 нови членове. Всички те са млади и активни хора, професионалисти с ясна визия за бъдещето, както и желание за работа за развитието на областта.

Това е изключително радостно и е показателно, че въпреки опитите на политическите ни опоненти да изолират ГЕРБ, ние сме силен фактор сред младите хора.“, каза още Мартин Харизанов.

Advertisement

На днешното събрание бе обсъдена предстоящата инициатива на МГЕРБ-Враца за издаването на патриотичен вестник по повод Националния празник на България – 3-ти март.

Празничното издание ще носи името „Аз съм Българин“ и ще включва исторически разкази и статии за българските революционери и опълченци, както и малко познати факти за времето, когато България е воювала за своята свобода.

Вестникът ще бъде отпечатан в десетхиляден тираж и ще бъде подарен на жители на областта в празничния ден, заедно с пет хиляди трибагреника.

Младежката организация на ГЕРБ-Враца е една от най-големите в страната. Към момента активните членове на МГЕРБ са над 140 души. Те са от различни населени места в областта. Младежите се открояват със своето иновативно мислене, добро образование, отлична професионална и лична реализация. Всички членове на МГЕРБ участват активно в обществения и политически живот на област Враца.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени