Connect with us

Нюзрум

Нинова изненада: Официално никой не е подавал молба за напускане на БСП! Даже и в Пловдив

Published

on

Официално никой не е подавал молба за напускане на БСП, коментира председателят на БСП Корнелия Нинова пред БТВ.

„Партията сама се оздрави, партията има чувство за самосъхранение. Никой досега не е подал за напускане, нито в Перник, нито в Пловдив. Явно е медийно, за да се вмени, че партията се разпада“, подчерта Нинова. По думите й проверката на тЕЦ-овете е закъсняла.

„Ако дишаме мръсен въздух, трябва някой да бъде наказан, а това значи, че българската прокуратура не си е свършила работата“, смята Нинова.

Според нея малка група атакува партията по грозен начин и не се съобразява с мнозинството в БСП. Тя коментира и отлива на БСП, като обясни, че иска да обединяват хора около идеи и кауза, не всеки да си гони целите.

„Подадохме ръка на левицата, но всеки е свободен да напусне“, уточни лидерът на БСП.

Относно бившия депутат от БСП Явор Божанков Нинова отбеляза, че всеки или е част от екип, или избира своя път.

„Ето той си намери в „Демократична България“, с коренно различна идеология“, поясни Нинова. Тя допълни, че БСП има спор и с партията на Европейските социалисти. „Инфлации, цени са ни приоритетни теми“, ангажира се лидерът на БСП. Според Нинова партията няма общо с „Възраждане“ по теми като  мир и Истанбулската конвенция.

„Ние си имаме линия, която следваме. Ще изчакаме да видим резултатите на изборите, а след това ще решим вътрешнопартийно. Каквото решат членовете на партията, това ще се случи“, обяви Нинова.

Най-четени