Connect with us

Лайф или жизнь

Тя е фолк-изкушението Лорена! И няма да повярвате какво са правили с Евгени от „Ергенът“

Published

on

Най-много се гордее с изявата си в хитовото предаване на световноизвестната манекенка Хайди Клум – „Следващият топ модел“

Въпреки, че класическата музика е голямата му страст Ергенът Евгени свири още електронна, техно, рок, също джаз и дори поп фолк. Освен това се оказва, че пианистът има обща балада с попфолк певицата Лорена.

33- годишният музикант за първи път се среща с любимия си инструмент при съседка. Баба Савка имала пиано в дома си и той с голям кеф слушал репетициите на неин семеен приятел, който следвал по онова време в Академията.

Докато професионалистът релаксирал, малкото момче свирело по слух. Първата му любов била пианото и всичките му бивши бясно го ревнували от него.

Още не може да забрави една от най-шикозните си изяви. И тя е изпълнението му в предаването на Хайди Клум – „Следващият топ модел“.

Младият талант обожава семейството си. Имал силна привързаност към своя дядо, за чиято кончина продължава да страда.

Евгени винаги се връща в България, при близките си, когато има възможност. Но заради многобройните си професионални изяви зад граница, това се случва рядко. Обожава Фреди Меркюри и създава, заедно с колеги, аранжимент на хита му „Бохемска рапсодия“.

Пловдивчанинът отмаря с йога и медитация, пише kliuki.bg.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени