Connect with us

Timeline

С какво Радостин Василев държи Кирил Петков, с незаконни уговорки или търговия с влияние?

Published

on

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Разговарях с Виолета Иеремиева, бивш заместник-областен управител, която обяви, че няма да участва в предизборната кампания на “Продължаваме промяната” в Плевен. Била обсъдила това с близките и приятелите си – правела го по лични причини.

Казах й: плевенчани не вярват на това обяснение, Радостин Василев ли е причината?

Тук Виолета Иеремиева ме помоли да прекъснем разговора, защото имала спешна работа.

Advertisement

Как ви се струва? Каква е истината, при положение, че Виолета Иеремиева не напуска партия “Продължаваме промяната” и се оттегля само от кампанията за тези избори?

Мълчат Иван Христанов и Иван Манев, не коментират защо изведнъж напуснаха “Продължаваме промяната”, след като научиха от мен на 2 февруари, че Радостин Василев уговаря Кирил Петков да го премести като водач от Габрово в Плевен, защото листата е много по-дълга и се влиза в парламента с по-малко гласове… Истината някой ден ще излезе наяве.

Кирил Петков няма как да се скрие от въпроса: с какво толкова Радостин Василев го държи, защо така панически го е страх от записите – те само морално укорими разговори ли съдържат или и незаконни уговорки, клонят ли към “търговия с влияние” пазарлъците му с отцепниците от “Има такъв народ” в апартамента на Руди Гела?

Най-напред заради ренегата напусна Яна Балникова, после си тръгнаха Иван Христанов, Иван Манев, Виолета Иеремиева … колко още щети може да понесе “Промяната”?

Руди Гела е Терминарор. Злокобен. Той разклати “Има такъв народ”, наред е “Продължаваме промяната”.

Advertisement

… Каква порнография, каква гротеска! Бившият спортен министър, който издига лозунга: “Справедливост! Морал! Правосъдие!”, движи с “Мис Силикон” (появиха се снимки и публикации, които той не отрече) – Жасмина Стоичкова няма диплома за основно образование и на въпроса: “секс по любов или за пари”, отговаря “и двете”; била е любовница на сина на разстрелян ВИС-аджия, та тя ще огрява кампанията на харвардски възпитаници и самонадеяни гении с дипломи от престижни университети … срам голям за културните жълтопаветници. Майко мила!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени